Standleidingadvies

Heeft u een verstopte, lekkende of borrelende standleiding??

Zonder gedegen onderzoek vooraf en goede diagnose is renovatie of onderhoud zinloos.

20140131_155408_resized_1Werkzaamheden aan standleidingen
Werkzaamheden aan standleidingen zijn lastig en risicovol, wat nog moeilijker wordt door het materiaal waarvan de standleiding is gemaakt. Niemand zit te wachten op rioolwerk met bouwchaos, niet bewoonbare woningen en hoge kosten. Tevens zijn er diverse partijen bij betrokken welke allemaal ingelicht en op de hoogte dienen te zijn. Alles hangt af van de omstandigheden.

Bij twijfel of het riool nog wel in goede staat is, of riolen waarvan de plaats of de ligging niet of gedeeltelijk onbekend is, zijn er speciale rioolcamera’s en opsporingsapparatuur.

Standleidingproblemen
OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor het rioolsysteem in veel na-oorlogse flatgebouwen /gestapelde bouw stijgt de problematiek met standleidingen, het risico op dure schades (en/of claims van een huurder) stijgt. Het rioolgebruik van de huurders of bewoners is veranderd en neemt toe. Dagelijks moeten standleidingen (vooral op piekmomenten) hun werk blijven vervullen.
De standleidingen zijn weggewerkt, daardoor staan we niet zo vaak stil bij mogelijke problemen.
Er is dan ook bij veel flatgebouwen sprake van achterstallig onderhoud of ander soortige problemen. Een probleem met de riolering komt over het algemeen onverwachts.
Hierdoor moeten er met regelmaat ontstoppingsbedrijven bij komen, waardoor woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren en vastgoedbedrijven dagelijks geconfronteerd met (te) hoge kosten voor onderhoud of spoedreparaties. Al dan niet vastgelegd in een rioolonderhoudscontract.

Veel opdrachtgevers zijn echter terughoudend  voor de onderzoekskosten. Daar staat tegenover dat de kosten uiteindelijk lager zullen uitvallen als de renovatie aan de verwachtingen voldoet.

U kunt een offerte aanvragen of opdracht indienen en contact opnemen via email of telefoon.
Maak gebruik maken van onze knoppen:

Vraag een offerte aan Opdracht geven

Wat kunt u verwachten?

Duidelijke rapportage en advies over uw standleidingprobleem

De geconstateerde problemen worden in een duidelijk rapport samengevat, aangevuld met beeldmateriaal. In dit rapport staat tevens een advies voor het eventuele vervolg omtrent uw standleiding probleem. U kunt zelf kiezen of u ook een begroting wilt voor het advies.

Heldere pakketprijzen voor standleidinginspecties of -inventarisaties
De pakketprijzen zijn volledig voor u uitgewerkt. Zo komt u niet voor verassingen te staan met de facturatie of extra kosten.

Medewerkers met jarenlange ervaring
R van der Wal Riooltechniek zet alleen vakbekwaam personeel in, waardoor op locatie al het e.e.a. voor u, de gebruiker of huurder duidelijk wordt. De medewerkers zijn VCA*gecertificeerd dus weten hoe te werk te gaan.

Betrouwbare service
De geconstateerde problemen worden objectief vastgesteld.
Hiernaast is R van der Wal Riooltechniek direct voor u beschikbaar wanneer u dit wenst.

Gebruik modernste apparatuur  en op de hoogte van de laatste riooltechnieken
De inspecties worden gedaan met de nieuwste apparatuur, zodat de gehele standleiding goed in beeld kan worden gebracht.

Wilt u uw een standleiding probleem oplossen?
Vraag dan direct een offerte aan! Of dien een opdracht in.

Vraag een offerte aan Opdracht geven