Certificering

bouwradius


VCA certificaat sinds 2008
R van der Wal Riooltechniek is in het bezit van een VCA-Vol certificaat. De VOL-VCA bestaat uit kennis over onder meer de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificering, bedrijfsnoodplan en het organiseren van toolboxvergaderingen.

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA)  geeft u aan dat er veilig gewerkt en rekening wordt gehouden met het milieu en de gezondheid van  medewerkers waaraan leiding wordt gegeven.Logo_KOKS Group2

Koks certificaat

ROM

R van der Wal Riooltechniek heeft een certificaat voor bewijs van deelname voor het veilig gebruik en onderhouden van rioolreinigings apparatuur.


vca_logo


VCA

Bij het uitvoeren van projecten wordt altijd gewerkt met medewerkers die in het bezit zijn van een VCA certificaat of minimaal op de hoogte zijn van de wetten en regels.  Er is altijd aandacht voor veilig werken. Ook als er samengewerkt wordt met (keten)partners wordt er geselecteerd op aanwezige certificering van deze partners.