Standleiding inspectie

Wilt u een inspectie van uw standleiding uitvoeren?Specialistische rioolcamera-apparatuur


Zonder gedegen onderzoek vooraf en goede diagnose is renovatie of onderhoud zinloos.

Standleiding inspecties worden uitgevoerd met onze specialistische rioolcamera’s. Over het algemeen wordt dit vanaf het hoogst mogelijke punt naar beneden gedaan. Dit kan vanaf het platte dak bij het ontluchtingskanaal (ontspanningsleiding) of vanaf de hoogste bouwlaag, vanuit het toilet of keuken bijvoorbeeld. Door bij problemen de riolering van binnenuit te inspecteren, kunnen de oorzaken zoals vernauwing, lekkage, breuken en groei van boomwortels worden vastgesteld.R van der Wal Riooltechniek maakt gebruik van diverse soorten camera inspectiesystemen, waarmee onderzoeken worden uitgevoerd aan de binnenzijde van zowel binnenrioleringen als grondliggers. Standaard worden de constateringen vastgelegd in een inspectierapport. Hiernaast worden beeldrapportages gemaakt en vastgelegd, indien gewenst.

Dit wordt in geval van bijzondere situaties voorzien van commentaar. Doordat de (mini)camera is uitgerust met een zender is deze gemakkelijk terug te vinden met een leidingzoeker. Op die manier kunnen met de rioolcamera problemen snel en exact worden gelokaliseerd. Hak- en breekschade kan dan worden geminimaliseerd.

Inspectiepakketten
Wilt u een standleiding inspectie inplannen? U kunt een opdracht indienen of gebruik maken van één van onze onderstaande inspectiepakketten.


meest-gekozen-pakket


Standleiding inspectie