Over ons

Zolang alles in een huis of bedrijf werkt zoals het hoort, staat niemand stil bij het rioolafvoersysteem. Pas zodra er lekkages of overlast ontstaat, wordt men er aan herinnerd dat zelfs een rioolafvoer niet een oneindig leven heeft. R. van der Wal Riooltechniek helpt lekkages voorkomen of snel en efficiënt te verhelpen.

R. van der Wal Riooltechniek streeft er elke opdracht weer naar om de beste adviseur in standleidingonderhoud of -aanpassingen te zijn. We werken resultaatgericht, praktisch en flexibel. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden.

Met jarenlange ervaring is R. van der Wal Riooltechniek een onderscheidende specialist in rioolinstallatie. Betrouwbaarheid, transparantie, service, duidelijk communicatie, en de tevredenheid van onze klanten zijn de belangrijkste drijfveren in onze aanpak. Zo leveren we een duidelijk prijzenpakket voor inventarisatie van standleidingproblemen en nemen wij het gehele traject van onderhoud, vervanging of renovatie van standleidingen uit handen.

Over ons (2)

Iedere organisatie, iedere klant en iedere opdracht is anders. R. van der Wal past daarom de aanpak voor ieder project en de daarbij horende offerte aan op het specifieke verzoek van de opdrachtgever. Wanneer een offerte uitgebracht is en we de opdracht verkregen hebben, wijken we niet af van overeengekomen afspraken en offertes. Uiteraard zijn wijzigingen bespreekbaar. Extra werkzaamheden worden altijd eerst met de opdrachtgever afgestemd.

‘Wij focussen bewust op één (vaak onderbelicht) onderdeel van de riolering. Wij kunnen met dit specialisme mensen ontzorgen en problemen uit handen nemen door te analyseren, organiseren, begeleiden en rapporteren. Dit doen we allemaal om de kwaliteit en veiligheid van de standleiding te verhogen en het moeiteloze gebruik ervan te waarborgen.’ – Ruud de Bie, directeur R van der Wal Riooltechniek

R. van der Wal Riooltechniek werkt met tijdelijke opdrachten of op projectbasis. Dit doen we voor woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren, vastgoedbedrijven, aannemers, bedrijven en particulieren. Wij werken voor opdrachtgevers die onder anderen…

  • Geconfronteerd worden met standleidingproblemen
  • Beslissingen moeten nemen over aanpassingen of onderhoud van de standleiding(en)
  • Inzicht willen hebben in de status van de standleiding(en)
  • De levensduur van een flatgebouw willen vergroten
  • Het binnenrioleringssysteem van een flatgebouw willen verbeteren

We staan in al deze zaken garant voor een praktische, resultaatgerichte en kostenbesparende oplossingen. Duidelijkheid en kwaliteit staan voorop. We stellen onze kennis en expertise graag ter beschikking om projecten niet alleen financieel, maar ook kwalitatief in goede banen te leiden.

Over ons (4)

Werkwijze

Meer weten over standleidingproblematiek? Kunnen we u van dienst zijn? Of gewoon meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons via 0251 248518 of info@standleidingen.nl.

Ruud de BieMissie
Wij focussen ons bewust op één (vaak onderbelicht) onderdeel van de riolering. Wij kunnen u ontzorgen en problemen uit handen nemen door te analyseren,  organiseren, begeleiden en rapporteren om de kwaliteit en veiligheid van de standleiding en het gebruik voor  u als opdrachtgever of gebruiker te verhogen en waarborgen.

Over ons