Relinen

Relinen

Standleiding relinen

Het relinen van de standleiding is uitermate geschikt als alternatief voor het vervangen van standleidingen. Standleidingen die minder goed bereikbaar zijn, worden door relinen vaak binnen al één dag gerenoveerd. Deze techniek is toepasbaar op verschillende materialen, ook op asbestleidingen. Door het spuiten van epoxyhars lagen in de bestaande standleiding, wordt er een compleet nieuwe binnenwand in de standleiding gecreëerd. De standleiding is na het relinen weer als nieuw.

R. van der Wal presenteert de innovatieve, revolutionaire ‘’spraytechniek’’ ElastoTec voor renovaties in huis.
ElastoTec is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor buisrenovaties binnenshuis met kleine en moeilijke toegankelijke nominale wijdte gebleken. Bekijk onze nieuwe video voor meer informatie!


Voordelen van relinen

Een groot voordeel van relinen is dat er geen hak- en breekwerk plaats hoeft te vinden. Hierdoor is de overlast beperkt en zijn de kosten lager dan bij vervanging. Relinen van standleidingen is uitermate geschikt als levensduurverlengende ingreep (10-15 jaar).

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het relinen van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.