Standleiding renovatie

RENOVATIE

Vervanging van leidingen is door de toepassing van nieuwe technieken tegenwoordig veelal niet meer noodzakelijk. Er wordt dan als het ware een nieuwe voering tegen de binnenwand van de oude rioolbuis aangebracht en dat heeft vele voordelen.

Voordelen van renovatie

Er zijn verschillende argumenten aan te dragen waarom het renoveren van standleidingen een verstandig keuze is. Lagere kosten, maar misschien wel het belangrijkste argument is de minimale overlast voor de bewoners. Er vindt geen hak- en breekwerk plaats in de woningen, er is geen stof en lawaai en er zijn geen schades aan het tegelwerk en het sanitair. Daarnaast zijn de bewoners niet dagen lang van hun sanitaire voorzieningen afgesloten.

Haalbaarheidsonderzoek

Om tot een goed advies te komen, voeren wij vooraf altijd een haalbaarheidsonderzoek voor u uit. Door middel van een camera-inspectie en visuele inspectie brengen wij de technische staat in kaart. In een uitgebreide rapportage beschrijven wij de bestaande situatie en adviseren wij u over de mogelijke oplossingen en kosten.

R. van der Wal Riooltechniek renoveert standleidingen door gebruik te maken van relinen, kousrenovatie of een combinatie van beide technieken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het renoveren van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

lekkende gietijzeren-riolering

Laat R. van der Wal Riooltechniek u informeren over de mogelijkheden.