Review schrijven

Verstuur de referentie
1
2
3
4
5
Verstuur de referentie
     
Cancel

Laat een referentie achter

Standleidingen
Average rating:  
 71 reviews
  door  Volvo Autobedrijf Kuijk, Stephan Lieder   over  Standleidingen
Ik ben zeer tevreden over hoe alles gelopen is.

In gesprek met Stephan Lieder: “R. van der Wal Riooltechniek was telefonisch goed bereikbaar en over de (klant)vriendelijkheid van de medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek was ik ook tevreden. Ik had geen specifieke tijd afgesproken. Wat ik zeer prettig vond, was dat er weinig tijd tussen de telefonische melding van de klacht en de komst van de monteur zat. De monteur legde duidelijk uit wat de werkwijze was en wat hij nog meer ging doen. De kwaliteit van de reparatie geef ik als “rapportcijfer” een 8, ik ben zeer tevreden over hoe alles gelopen is.”

  door  De heer Van Sluis   over  Standleidingen
De monteur heeft vlot en keurig gewerkt.

In gesprek met De heer Van Sluis: “Mijn vrouw heeft naar R. van der Wal Riooltechniek gebeld. We werden keurig geholpen en na de reparatie zijn de klachten verholpen en niet meer teruggekomen. De monteur heeft vlot en keurig gewerkt, hij legde eerst uit wat hij ging doen en loste toen ons probleem op. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de reparatie.”

  door  Mevrouw Bos   over  Standleidingen
De monteur was beleefd en heeft netjes gewerkt, hij was deskundig en klantvriendelijk.

In gesprek met mevrouw Bos: “De monteur was beleefd en heeft netjes gewerkt, hij was deskundig en klantvriendelijk. Hij legde goed uit wat zijn plan van aanpak was. Hij wilde eerste vanuit het dakraam de hemelwaterafvoer doorspuiten, maar dat vond ik geen prettig idee. De monteur heeft de afvoer daarom van beneden af doorgespoten. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de reparatie, alles is prima verlopen.”

  door  Mevrouw Elstak   over  Standleidingen
Deze monteur heeft goed geholpen.”

In gesprek met Mevrouw Elstak: “Helaas was het toilet overgelopen en was het een erg vieze boel geworden. De monteur heeft zoveel mogelijk mee geholpen om alles schoon te maken. Nadat de reparaties waren uitgevoerd heb ik alsnog een schoonmaakbedrijf laten komen. Hier kon R. van der Wal Riooltechniek niets aan doen, de reparatie was gelukkig goed uitgevoerd.

Ik kon R. van der Wal Riooltechniek gelukkig goed bereiken en ik werd vriendelijk en kordaat geholpen. De monteur kwam op het afgesproken tijdstip langs en omdat de reparatie niet in een keer kon worden uitgevoerd, heeft de monteur direct een vervolgafspraak gemaakt. De monteur is in totaal twee keer geweest. Hij heeft goed uitgelegd wat hij ging doen en ik ben tevreden over de reparaties, ik ben alleen bang dat als het weer hard gaat regenen, het nog een keer gebeurt. Ik ben blij dat er moeite is gedaan vanuit R. van der Wal Riooltechniek om een monteur te sturen tijdens de bouwvak. Deze monteur heeft goed geholpen.”

  door  De heer Koenders   over  Standleidingen
De monteur was vriendelijk en had veel ervaring.

In gesprek met de heer Koenders: “Er was een probleem met het riool en R. van der Wal Riooltechniek heeft een camera-inspectie uitgevoerd. Ik was opgelucht dat naar aanleiding van de uitslag van de camera-inspectie, een renovatie van het riool niet nodig was. Ik kreeg ook nog een usb-stick met daarop de beelden van de inspectie. De monteur was vriendelijk en had veel ervaring. Hij gaf van tevoren goede uitleg en er was gelukkig maar een afspraak nodig.”

  door  De heer Kleine   over  Standleidingen
De monteur was vriendelijk en deskundig.

In gesprek met de heer Kleine: “Ik had via de email een verzoek voor een inspectie ingediend. Er zat niet veel tijd tussen de aanvraag en het bezoek van de monteurs. De inspectie verliep goed en ik wacht nu op de offerte om het vervolgtraject in te gaan. De monteur was vriendelijk en deskundig. Zijn uitleg was goed. Nu is het wachten op het vervolg dit najaar.”

  door  De heer Van Lieshout (verhuurder)   over  Standleidingen
Ik ben tevreden over de kwaliteit van de reparatie.

In gesprek met de heer Van Lieshout: “Er was helaas een verstopping in de riolering ontstaan en voor een reparatieverzoek had ik R. van der Wal Riooltechniek gebeld. Ze waren goed bereikbaar en ik was ook onder de indruk van de kennis en kunde van de monteurs. Ze begonnen direct op de juiste plek terwijl ik had verwacht dat de oorzaak van de verstopping op een andere locatie zou zijn ontstaan. De twee monteurs waren ontzettend vriendelijke mannen. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de reparatie. De klachten zijn niet meer teruggekomen, anders had ik allang weer aan de bel getrokken. Bij een volgende keer neem ik zeer zeker weer contact op met R. van der Wal Riooltechniek!”

  door  Mevrouw Kempe   over  Standleidingen
De monteur heeft me goed uitgelegd wat hij ging doen.

In gesprek met mevrouw Kempe: “Woon Op Maat had voor mij de klacht ingediend. Ik had veel last van mugjes en het was vochtig. De monteur heeft me goed uitgelegd wat hij ging doen. Ondanks het feit dat er een laagje water in de kruipruimte stond, bleek dat het vocht in huis en de mugjes hier niet vandaan kwamen. R. van der Wal Riooltechniek kon hier weinig aan doen. Ik neem hierover contact op met de verhuurder, omdat de mugjes nog steeds niet weg zijn. Meer mensen bij mij in de straat hebben er ook last van. We vermoeden dat het een gevolg is van het eerder dit jaar aanpassen van de straat.”

  door  De heer Koper   over  Standleidingen
Het voelde als “oude jongens, krentenbrood”.

In gesprek met de heer Koper: “De afvoer van de wasmachine was verstopt en na voor een afspraak te hebben gebeld, kwam de monteur op korte termijn naar ons toe. Hij was al eerder voor andere zaken langs geweest, dus het was fijn om weer dezelfde monteur te hebben. Het voelde als “oude jongens, krentenbrood”. De verstopping heeft hij prima opgelost. Een vervolgafspraak was niet nodig, de uitleg was goed en ik geef R. van der Wal Riooltechniek een 9!”

  door  Mevrouw Spillekom   over  Standleidingen
De twee monteurs waren ervaren en alles is keurig opgelost.

In gesprek met mevrouw Spillekom: “We hadden een probleem in de keuken en mijn man had naar R. van der Wal Riooltechniek gebeld voor een afspraak. Helaas had de eerste monteur die kwam, een te grote veer bij zich. Er moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. Bij de tweede afspraak kwamen er twee monteurs die wel de juiste materialen bij zich hadden om de keukenafvoer te frezen en door te spuiten. De twee monteurs waren ervaren en alles is keurig opgelost. De klachten zijn niet meer terug gekomen.”

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»