Review schrijven

Verstuur de referentie
1
2
3
4
5
Verstuur de referentie
     
Cancel

Laat een referentie achter

Standleidingen
Average rating:  
 52 reviews
  door  van Sluis   over  Standleidingen
Er zat weinig tijd tussen de telefonische melding van de klacht en de komst van de monteur.

In gesprek Stephan Lieder, Volvo Autobedrijf Kuijk: “Er was geen specifieke tijd afgesproken. Er zat weinig tijd tussen de telefonische melding van de klacht en de komst van de monteur, hierover was de heer Lieder tevreden.

  door  Schadé   over  Standleidingen
De monteur was vriendelijk en behulpzaam.

Mevrouw Schadé vertelt over de reparatie uitgevoerd door R. van der Wal Riooltechniek: “Ik heb via Huipen DOS de melding voor een verzoek voor reparatie laten doen bij R. van der Wal Riooltechniek en ik ben zeer tevreden over deze reparatie, en mijn bovenburen ook.

  door  Laroeschka   over  Standleidingen
De monteur was vriendelijk en behulpzaam.

In gesprek met Laroeschka over de verstopping bij haar in huis: “De oorzaak van de verstopping in het toilet was een opstopping van vochtige doekjes. We kregen het advies van de monteur om deze niet meer in de wc te gooien. Nadat de verstopping was verholpen hebben we geen nieuwe klachten meer gehad. De monteur was vriendelijk en behulpzaam. Hij kon direct aan de slag en hoefde ook niet meer terug te komen.

  door  René   over  Standleidingen
De oorzaak van lekkage in de schuur had de monteur van R. van der Wal Riooltechniek gelukkig snel gevonden, ook al kon hij er niets aan doen.

In gesprek met René, bewoner van de woning aan de Elbestraat: “Via Woon op Maat en Huipen DOS heb ik een verzoek ingediend om iets aan de lekkage in mijn schuur te laten doen. Toen de monteur kwam, had ik vooraf mijn sleutel bij de buren afgegeven, omdat ik er niet bij aanwezig kon zijn. Zo kon de monteur zelf naar het probleem kijken. De oorzaak van lekkage in de schuur had de monteur van R. van der Wal Riooltechniek gelukkig snel gevonden, ook al kon hij er niets aan doen. Het bleek uiteindelijk een probleem met de voegen te zijn en dit is uiteindelijk opgelost via Huipen DOS.”

  door  Scheffer & Sminia Groep   over  Standleidingen
Ik ben tevreden over de geleverde werkzaamheden

De heer Opgelder van Scheffer & Sminia Groep was als installatiebedrijf de opdrachtgever van het reparatieverzoek. “R. van der Wal Riooltechniek was goed bereikbaar toen de opdracht moest worden ingezet en op beide afspraken waren de monteurs die langskwamen, beleefd en op tijd. Wat betreft de deskundigheid was de oudere man op de tweede afspraak meer ervaren en had meer kennis, waardoor de tweede reparatie vlotter verliep dan de eerste. Als opdrachtgever heb ik zelf aan de monteurs uitgelegd wat er moest gebeuren en dit is naar behoren gedaan. Ik ben tevreden over de geleverde werkzaamheden.”

  door  Boele   over  Standleidingen
De monteur was er binnen 10 minuten!!

Mevrouw Boele: “Er was een probleem met de lekkage van de berging. De monteur was er binnen 10 minuten toen ik belde. Maar helaas was het probleem na het eerste bezoek nog niet opgelost, gelukkig zijn ze nu bezig om dit af te ronden. Het bleek uiteindelijk dat een boomwortel in de buis buiten de woning de veroorzaker van het probleem was. De telefonische bereikbaarheid van R. van der Wal Riooltechniek was goed en de (klant)vriendelijkheid van de medewerkers prima in orde.”

  door  H. Kuit & Zoon B.V   over  Standleidingen
Ze legden goed uit wat ze gingen doen en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

De heer Kuit: “R. van der Wal Riooltechniek was telefonisch goed bereikbaar. De afspraak werd via de mail door Ruud de Bie zelf bevestigd, ondanks dat hij op dat moment op vakantie was. Dit waardeerde ik zeer. Ik vond de medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek deskundig en netjes. Ze legden goed uit wat ze gingen doen en de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Ik ben erg tevreden over de afhandeling van het reparatieverzoek. Er is keurig netjes gewerkt.”

  door  Engberts   over  Standleidingen
Ze hadden kennis van zaken en waren ook op tijd gearriveerd.

De heer Engberts: “Via Netwerk heb ik contact gelegd voor een afspraak met R. van der Wal Riooltechniek. De medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek waren deskundig, vriendelijk en correct in omgang. Ze hadden kennis van zaken en waren ook op tijd gearriveerd. Er vond geen tweede afspraak plaats en de informatie die ik van de monteurs kreeg, was bruikbaar. De kwaliteit van de reparatie was goed en professioneel uitgevoerd. Ik heb geen klachten, het was gewoon goed.

  door  Ome Pietje Eten & Drinken   over  Standleidingen
De deskundigheid van de medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek was goed.

Piet: “Er was een verstopte leiding ontstaan en ik wilde graag dat de monteurs zo snel mogelijk kwamen, maar in verband met de planning van R. van der Wal Riooltechniek konden de monteurs niet eerder dan een dag later. Gelukkig arriveerde de monteur wel op het afgesproken tijdstip van de afspraak. Het heeft nog een paar dagen geduurd voordat de vetput-lucht weg was uit de ruimte. Waarschijnlijk omdat de lucht in het riool was geslagen. De oorzaak van de verstopte leidingen van de vetput was een menselijke fout. Dankzij R. van der Wal Riooltechniek is alles nu opgelost. De deskundigheid van de medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek was goed. De monteur was netjes en behulpzaam en ik vond de prijs-kwaliteitverhouding in orde.”

  door  Greta   over  Standleidingen
Alles is perfect gedaan!

Ik ben er kort, maar krachtig over. Het probleem met de afvoer van het hemelwater is opgelost, dit alles is perfect gedaan!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»