'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Deelrenovatie

We spreken van deelrenovatie als een gedeelte van de standleiding gerenoveerd of gerepareerd moet worden. Belangrijk bij deelrenovatie is om exact vastgesteld te hebben wat het probleem is en waar het probleem zich bevindt. Door middel van camera-inspectie wordt dit vastgesteld en worden er direct metingen verricht. Deelrenovatie wordt vaak toegepast als er een gat of scheur in de bestaande standleiding is ontstaan. De techniek die wij hiervoor gebruiken is op basis van kousrenovatie.

Werkwijze deelrenovatie

De werkwijze van deelrenovatie is gelijk aan kousrenovatie, alleen wordt er nu een kortere kous gebruikt. De afmeting van de kous is afhankelijk van de grote van het gat of scheur. Er wordt met overmaat een kous gemaakt, deze wordt volledig geïmpregneerd met een tweecomponenten epoxyhars. Hierna wordt de kous door de bestaande leiding gevoerd tot het punt waar deze aangebracht moet worden. Dan wordt de kous door middel van luchtdruk tegen de binnenwand van bestaande leiding geblazen en onder druk gehouden. Na het uitharden is het gat of de scheur water- en geurdicht.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het renoveren van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251 – 72 60 49 of via ons e-mailadres info@brudi.nl.

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten