'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Wat kost onderhoud of renovatie door Brudi leidingtechniek?

Iedere organisatie, iedere klant en iedere opdracht is anders. Hierdoor wijken ook de kosten van ieder onderhoud en iedere renovatie af. Voor elke opdrachten passen we onze prijsindicaties in een offerte aan op de specifieke opdracht. Dit gebeurt nadat we de werkelijke situatie, materialen/eenheden en overige randvoorwaarden voor de uitvoering van het project in kaart hebben gebracht. Dit voorkomt onverwachte – en vooral onwenselijke – kosten in een later stadium.

Wanneer wij een offerte hebben uitgebracht en opdracht hebben verkregen, wijken we niet af van overeengekomen afspraken en offertes. Uiteraard zijn wijzigingen bespreekbaar. Extra werkzaamheden worden altijd met de opdrachtgever afgestemd.

Kosten van direct inschakelen

Wilt u ons direct inschakelen bij problemen aan de riolering? Door onze ervaring en servicegerichte-instelling, leveren we een snelle en effectieve totaaloplossing voor al uw rioolproblemen. We kunnen de volgende werkzaamheden direct voor u verzorgen:

√      Reiniging en ontstopping van riolering
√      Camera-inspectie
√      Rioolstankdetectie
√      Rioolreparatie en -renovatie
√      Vervanging van riolering
√      Rapportage en advies

 Voor losse rioolklussen bekijkt u onze tarievenlijst.

Kosten van een projectmatige aanpak

Brudi leidingtechniek splits projectmatige opdrachten uit in verschillende fases en de bijkomende kosten. Afhankelijk van het type project zal de exacte invulling van de fases in samenspraak met de opdrachtgever worden bepaald.

Fase 1
In de eerste fase staat verkenning van de opdracht centraal. Brudi leidingtechniek legt in nauw overleg met de opdrachtgever vast wat het beoogde doel is en maakt de verwachtingen rondom het project expliciet. Over het algemeen starten wij met camera-inspecties en, indien van toepassing, met een analyse van de rioolrevisietekeningen. Ook voert Brudi Leiningtechniek vaak de verzorging van de huidige installatietechnische-situatie van de riolering uit.

Kostenindicatie van Fase 1:
Onderstaande prijzen zijn een indicatie van de uiteindelijke kosten (exclusief BTW). Elk project is anders waardoor kosten kunnen afwijken.

 Standleiding inspecteren

Een snelle inventarisatie door middel van een camera-inspectie€ 295
Een inventarisatie + rapportage€ 455
Een inventarisatie + rapportage + kostenbegroting voor de oplossingen€ 615

Standleiding inspectie + autocad tekenwerk

Een quickscan€ 365
Een haalbaarheidsonderzoek-conditiemeting€ 1.050
Een brononderzoek€ 1.990

Fase 2
Brudi leidingtechniek vertaalt de opdracht naar een offerte, een calculatierapport en plan van aanpak voor het totale project.

Fase 3
Na opdrachtverstrekking start het werk. Brudi leidingtechniek vindt het belangrijk om tussendoor regelmatig te overleggen met de opdrachtgever. Dat zijn immers de momenten om bij te sturen. Deze tussenevaluaties zijn opgenomen als een element van de opdracht.

 fase 2 + 3: rioleringsprojecten en rioolrenovatieprojecten

Onderstaande prijzen zijn een indicatie van de uiteindelijke kosten (exclusief BTW). Elk project is anders waardoor kosten kunnen afwijken.

inspecteren

Er zijn altijd meerdere standleidingen te inspecteren, afhankelijk van hoe een complex is opgebouwd. Het aantal standleidingen bepaalt de uiteindelijke kosten.

Standleiding projectmatig inspecteren                            € 200 – € 300 per standleiding

Standleiding reinigen

Bij het reinigen van standleidingen hangt de uiteindelijke prijs af van het aantal leidingen en etages.
Standleiding reinigen                                                          € 500 – € 1.000 per standleiding.

Standleiding vervangen

Wanneer een standleiding vervangen moet worden, hangt de uiteindelijke prijs af van het aantal leidingen en de locatie van de standleidingen. Wanneer een standleiding in het zicht ligt, gaat de vervanging makkelijker dan wanneer er hak- en breekwerk nodig is bij weggewerkte leidingen in wanden of schachten.
Standleiding traditioneel vervangen                                € 4.000 – € 12.000 per standleiding

Standleiding relinen / rioolrenovatie

Met relinen wordt een leiding gerepareerd van binnenuit. Relinen is een goede oplossing om hak- en breekwerk te voorkomen. De uiteindelijke prijs hangt af van het totale aantal leidingen en het type standleidingen, de mate van vervuiling en de technische staat van de standleidingen. Ook specifieke keuzes voor onderen andere de aansluitingen van een leiding hebben invloed op de kosten.
Standleiding relinen                                                            € 3.500 – € 10.000 per standleiding.

Stamriolering (grondleiding)  kousrenoveren / rioolrenovatie

Bij een kousrenovatie hangt de uiteindelijke prijs af van het totale aantal leidingen, de mate van vervuiling, de technische staat van de stamriolering en het aantal uit te frezen aansluitleidingen.
Renovatie door middel van kousrenovaties                    € 3.500 –  € 12.000
Renovatie door middel van kousrenovaties                    € 3.500 –  € 12.000

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten