'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Renovatie

Vervanging van leidingen is door de toepassing van nieuwe technieken tegenwoordig veelal niet meer noodzakelijk. Er wordt dan als het ware een nieuwe voering tegen de binnenwand van de oude rioolbuis aangebracht en dat heeft vele voordelen.

Voordelen van renovatie

Er zijn verschillende argumenten aan te dragen waarom het renoveren van standleidingen een verstandig keuze is. Lagere kosten, maar misschien wel het belangrijkste argument is de minimale overlast voor de bewoners. Er vindt geen hak- en breekwerk plaats in de woningen, er is geen stof en lawaai en er zijn geen schades aan het tegelwerk en het sanitair. Daarnaast zijn de bewoners niet dagen lang van hun sanitaire voorzieningen afgesloten.

Haalbaarheidsonderzoek

Om tot een goed advies te komen, voeren wij vooraf altijd een haalbaarheidsonderzoek voor u uit. Door middel van een camera-inspectie en visuele inspectie brengen wij de technische staat in kaart. In een uitgebreide rapportage beschrijven wij de bestaande situatie en adviseren wij u over de mogelijke oplossingen en kosten.

Brudi leidingtechniek renoveert standleidingen door gebruik te maken van relinen, kousrenovatie of een combinatie van beide technieken.

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten