'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Standleiding vervangen

Standleiding vervangen is heel goed mogelijk als de wens is om de levensduur te vergroten.

VERVANGING 

In sommige gevallen is er nog maar één oplossing, en dat is vervanging. Het kan dan om een complete vervanging gaan of om de vervanging van een deel van de leiding. Wij werken met verschillende materialen o.a. PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x.

Het vervangen van standleidingen is een complexe zaak. Het gaat vaak verder dan alleen het vervangen van een leiding. Tegelwerk, stucwerk moet vaak worden gesloopt en sanitaire voorzieningen afgekoppeld. Wij organiseren het gehele traject van A tot Z voor u.

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt op basis van een grondig onderzoek een offerte van de te verwachten kosten aangeboden. Na opdracht maken wij een plan van aanpak en planning. Voordat tot de uitvoering kan worden overgegaan zullen wij alle betrokken partijen goed informeren. Indien gewenst, ontvangt u na afloop een ‘as built’ revisietekening van de aangebrachte leiding(-en).

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het renoveren van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251 – 72 60 49 of via ons e-mailadres info@standleidingen.nl.

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten