'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Over ons

Om u zo min mogelijk te belasten en de bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen gaan we bij het relinen, onderhoud en montage projectmatig te werk. We hanteren een praktische aanpak, werken oplossingsgericht en vinden de relatie met onze klanten en opdrachtgevers zeer belangrijk. Dat komt tot uiting door de intensieve communicatie vooraf en tijdens de renovatie zowel analoog als digitaal met een app.

Wij analyseren elk project voor-en achteraf zodat we met iedere opdracht beter worden. Ons werk is net zo goed als ons team en daarom werkt iedereen met een vast contract. Onze teams zijn de basis van goed werk dus investeren we in kennis, stabiliteit en plezier. Door de teamspirit is de sfeer ook op projecten goed en leveren we de beste oplossingen aan.

Vanzelfsprekend zorgen wij vooraf en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden dat de bewoners goed geïnformeerd zijn. 

Ook organiseren wij alle voorzieningen die nodig zijn voor de veiligheid tijden de uitvoering van deze werkzaamheden. Omdat er vooraf goed wordt nagedacht en gecommuniceerd blijft de overlast beperkt ook omdat alles altijd netjes wordt opgeruimd. Indien gewenst brengen wij ook de tijdelijke sanitaire voorzieningen aan.

‘Wij focussen bewust op één (vaak onderbelicht) onderdeel van de riolering. Wij kunnen met dit specialisme mensen ontzorgen en problemen uit handen nemen door te analyseren, organiseren, begeleiden en rapporteren. Dit doen we allemaal om de kwaliteit en veiligheid van de standleiding te verhogen en het moeiteloze gebruik ervan te waarborgen.’

Brudi leidingtechniek werkt met tijdelijke opdrachten of op projectbasis. Dit doen we voor woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren, vastgoedbedrijven, aannemers, bedrijven en particulieren. Wij werken voor opdrachtgevers die onder anderen…

  • Geconfronteerd worden met standleidingproblemen
  • Beslissingen moeten nemen over aanpassingen of onderhoud van de standleiding(en)
  • Inzicht willen hebben in de status van de standleiding(en)
  • De levensduur van een flatgebouw willen vergroten
  • Het binnenrioleringssysteem van een flatgebouw willen verbeteren

We staan in al deze zaken garant voor een praktische, resultaatgerichte en kostenbesparende oplossingen. Duidelijkheid en kwaliteit staan voorop. We stellen onze kennis en expertise graag ter beschikking om projecten niet alleen financieel, maar ook kwalitatief in goede banen te leiden.

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten