'Jarenlange ervaring voor u beschikbaar om uw standleidingprobleem op te oplossen'

0251 – 72 60 49

Werkwijze vervangen

Voordat we beginnen met het vervangen van de standleiding starten we met de voorbereiding. Na een uitgebreide inspectie maken we een plan van aanpak. Vervolgens wordt er een planning van de werkzaamheden gemaakt. Het plan van aanpak en de planning communiceren wij met alle betrokken partijen. Een goede voorbereiding, planning en communicatie zorgt voor een korte doorlooptijd.

Voordat er begonnen wordt met het hak- en breekwerk, dekken we eerst alles goed af. Indien gewenst organiseren wij de tijdelijke sanitaire voorzieningen. Als het hak- en breekwerk, het verwijderen en vervangen achter de rug is, zorgen wij dat alles netjes afgevoerd en opgeruimd wordt.

In het geval van asbestleidingen zorgen wij dat een erkend asbestverwijderbedrijf de sanering veilig en volgens de regels afhandelt. Indien gewenst vragen wij de benodigde sloopvergunningen voor u aan en handelen dit af.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het renoveren van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251 – 72 60 49 of via ons e-mailadres info@standleidingen.nl.

Waarom standleidingen.nl?

Offerte aanvragen:

Bel ons om een afspraak te maken

Onze klanten